söndag 15 november 2009

Kort med bling

Jag har gjort ett kort till en utmaning i Hobbyhusets forum. Två stämplar: fjäril (okänt märke) samt flickan från Rachelle Anne Miller. Blingstrass från Inkido. Rosen är handgjord av mig! Använde retrostansen från EK Success.Ursäkta den dåliga fotograferingen. Inget perfekt fotoväder nu precis...


Här är kortet öppnat.


En liten närbild på den egengjorda rosen :)


Lämna gärna en kommentar!
Kram ica

5 kommentarer:

  1. Såååååååååå läckert! Dreglar massor här (tur det är mitt i natten så ingen ser) men den rosen tror jag du får göra en tutorial på- UNDERBAR! Måste skaffa mig en sådan stans, hmm....julen kommer snart.... ;)
    Lycka till på Hobbyhuset!

    KramKram!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du ville kika in till mig!
    Ja dina rosor vill jag se en demo på bums!
    Ser inte ordentligt (hm kanske skulle besöka optikern igen) men har du torrembossat pappret innan du gjort din ros eller är det "ett färdigt cardstock med struktur"?

    Ha det fint så ska jag fortsätta o kika runt inne hos dig.

    kram kram
    Lian

    SvaraRadera
  3. Hej hopp
    Vad kul att du hittade till min blogg :) Och ännu bättre är att du skrev en kommentar- tycker det är skitkul när jag "får kontakt" med mina besökare!
    Din egenhändigt gjorda ros är supersnygg och som tjejerna ovan skrivit så skulle det vara roligt att se hur du gjort den (jag blir lite sugen på att "härmas")

    Ha det gott!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Oj oj, här har missat massor sen sist - har dig som favorit på datorn men av nån anledning uppdateras inte den sidan, tur att jag kollade:) Herregud vilka fina grejer du gör, rosen i detta inlägg var ju helt perfekt! Hoppas allt är bra med dig i övrigt trots mörkgrå november! Kramar till dig:) //Lena

    SvaraRadera
  5. Superfin ros du har gjort. Kortet är jättegulligt. Stämpeln så fint färglagd och jag gillar färgerna du valt.
    Ha en skön vecka
    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera!